ČUDNI OBIČAJI

Autor hyperblogger | 29 Avg, 2007
U Libanu muškarcima je zakonom dozvoljeno da imaju seks sa životinjama, ali životinje moraju biti ženke. Seksualni odnosi sa mužjakom životinje su kažnjivi smrću.

U Bahreinu lekar muškog pola po zakonu moze da pregleda ženske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Samo moze da gleda odraz u ogledalu.

Muslimanima je zabranjeno da gledaju u genitalije leša. To pravilo se odnosi i na pogrebnike. Organi preminulog moraju biti stalno pokriveni ciglom ili komadom drveta.

U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsecanje glave.

U Guamu postoje muškarci kojima je posao da putuju zemljom i vrse defloraciju mladih devica, koje plaćaju za privilegiju da prvi put imaju seks... Razlog: Po zakonima Guama devicama je striktno zabranjeno da se udaju.

U Hong Kongu, prevarena žena po zakonu moze da ubije svog nevernog muža, ali samo ukoliko to učini golim rukama. S druge strane, muževljeva ljubavnica moze biti ubijena na bilo koji željeni način.

U Liverpulu, Engleska, zakon dozvoljava prodavačicama da budu u toplesu, ali samo u prodavnicama tropskih ribica.

U Kaliju, Kolumbija, žena može da ima seks isključivo sa svojim mužem, ali u toku prvog puta njena majka mora da bude u sobi kako bi prisustvovala činu.

U Santa Kruzu, Bolivija, muškarcima je zakonom zabranjeno da u isto vreme imaju seks sa ženom i njenom ćerkom. (Ovaj zakon kao da je Kurjak pis'o )

U Merilendu zakonom nije dozvoljena prodaja kondoma iz automata osim u slučaju da se prezervativi prodaju putem automata na mestima gde se alkoholna pića prodaju zarad konzumacije u istom prostoru. ( šta li je zakonodavac hteo da kaže?)

AH, TI JAPANCI...

Autor hyperblogger | 27 Avg, 2007

Eh, šta sve Japanci neće smisliti... njihova inventivnost je zbilja

 neverovatna...

Ali, pojedini njihovi izumi su za Riplija... uostalom, pročitajte, 

pa se procenite sami... 

 * Žvakaća guma za rast grudi 

Žvakaću gumu, u njenom prvobitnom obliku, nisu osmislili Japanci.

Ipak oni su uspešno (?) proširili polje upotrebe ovog simpatičnog

proizvoda koji toliko iritira prosvetne radnike.

Naime, godišnji promet u japanskoj industriji lepote i zdravlja iznosi približno 10 milijardi US$. Iz istog razloga martovski sajam zdravlja koji se održava u Tokiju ne može proći bez pompe i spektakularnog prezentiranja novih dostignuća.

Hit sajma koji je održan 2005. godine bila je žvakaća guma za uvećanje obima grudi.

Pakovanje od 200 dražeja roze boje košta svega 20 US$, dakle višestruko manje od hiruškog zahvata iste namene.

Proizvođači, kao i svaki mudri prodavac konja, tvrde da je njihov proizvod najbolji, da je 100 % efikasam, i uz to nimalo štetan po zdravlje korisnika.

Iz istog razloga, ukoliko ove žvake konzumirate 4 do 4 puta dnevno poboljšaćete izgled vašeg poprsja, a i cirkulaciju, kao i opšte zdravstveno stanje.

Efekat se postiže zahvaljujući specijalnim, modifikovanim aditivima, koji se otpuštaju prilikom žvakanja, a koji omogućuju da se tkivo regeneriše bez prestanka.

Nije nam poznato da li sadrži biološki aktivne aditive.

Ah, da... umalo da zaboravim: ona takođe osvežava dah.


* Pevajuća zubarska stolica

Poseta zubaru, ima li ičeg neprijatnijeg? Čini se da apsolutno ništa ne bi moglo da vam skrene pažnju i popravi raspoloženje onog momenta kada zauzmete mesto u stolici, zar ne?
Ipak, Japanci su se dosetili da u zubarsku stolicu ugrade specijalne zvučnike, koji na brilijantan način koriste sposobnost ljudskih kostiju da prenose zvuke i vibracije. Ovim se postiže da, umesto iritirajućeg brujanja, vaše telo i uz trepere u ritmu vaše omiljene melodije.
Ova zamisao je, svakako, interesantna, ali da li je neko razmišljao o poststresu koji se potencijalno izaziva na ovaj način: ne znamo.
Naime, šta ako vas vaša omiljena melodija bude potsećala na posetu zubaru svaki put kada je čujete, ili kada je neko samo pomene?


* Masažer mozga 

Na pomenutom sajnu zdravlja i lepote prikazan je proizvod koji se laički može nazvati «masažer mozga». Inače, ovaj aparat nosi zvaničan naziv: «Čudesna muzička kutijica», i košta oko 500 US$.

Naime, on funkcioniše tako što se kroz slušalice ispušta serija disonantnih tokova koji blagotvorno deluju na nervni sistem, izazivajući stanje opuštenosti i sreće.

U nas je upotreba modifikacije ovog proizvoda veoma rasprostranjena, a uz to je i gratis... Pa, dobro, skoro gratis. Primena masažera na ovdašnjih prostorima: odaberite masera ( šef, roditelji, komšija, bolja polovina, potpuno nepoznati prolaznik – ili se jednostavno nađite u društvu veoma «zabavne» osobe. ), isprovocirajte ga na način koji sami odaberete, i prepustite se masaži.


Koji od ovih proizvoda bi vi kupili, ako nije tajna...

«Prethodni   1 2