AMERIČKI PROPISI O SEKSU

Autor hyperblogger | 30 Avg, 2007
  U Siux Falsu (Južna Dakota), svaka hotelska soba mora da ima dva kreveta. Ako par iznajmljuje sobu na jednu noć, između kreveta mora da bude bar pola metra prostora, a sex na podu između kreveta je zabranjen.

  U Amesu (Ijova), muž, nakon sexa sa svojom ženom, ne sme da popije više od tri gutljaja piva dok još uvek leži u krevetu sa njom ili dok je drži u naručiju.

  U Bozemanu (Montana), postoji zakon koji zabranjuje svaku seksualnu aktivnost između osoba suprotnog pola u dvorištu kuće, nakon zalaska sunca - ako su goli. Očigledno je da su ljudi koji nose čarape za vreme sexa i homoseksualci bezbedni od ovog zakona.

  U Aleksandriji (Minesota), ni jedan čovek ne sme da vodi ljubav sa ženom ako mu dah zaudara na beli luk, crni luk ili sardinu. Ako žena zatraži, zakon nalaže da čovek mora da opere zube.

  U Hastingsu (Nebraska), svaki gost u hotelu mora da dobije čistu i ispeglanu košulju za spavanje. Ni jedan par ne sme da spava zajedno go, niti sme da vodi ljubav ukoliko ne nosi tu majcu koju su dobili na recepciji.

  U Oblongu (Ilinois), zakonski je kažnjivo voditi ljubav za vreme lova ili pecanja na dan vašeg venčanja.

  U Njukastlu (Vajoming), postoji specijalna naredba koja izričito zabranjuje sex unutar velikog frižidera za meso, koji ima svaki restoran.

  U Ilinoisu, državni zakon propisuje svim neženjama da prilikom razgovora sa neudatim ženama moraju da se predstavljaju kao "master" a ne kao "mister".

  U Floridi, ako ste neudata ili razvedena zena ili pak udovica, ne smete da skačete padobranom subotom poslepodne.

  U Norfolku (Virdzinija), ni jedna žena ne sme da se pojavi na ulici, a da ne nosi steznik. Postojao je i specijalni službenik - inspektor za steznike.

  U Merivilu (Misuri), sa druge strane, nosenje steznika je zabranjeno. U objašnjenju stoji: " Normalnom Americkom muškarcu ne sme se uskratiti zadovoljstvo gledanja zaobljenog, nesputanog zenskog tela ".

  U Kuer d'Alenu (Idaho), zakonom su zaštićeni parovi koji vode ljubav u kolima. Policajac ne sme jednostavno da priđe i zakuca na prozor. Ukoliko postoji i najmanja sumnja da se u kolima vodi ljubav, mora da policijskim automobilom stane na pristojnoj udaljenosti, zatrubi tri puta, a onda sačeka otprilike dva minuta pre nego sto priđe kolima.

  U Heleni (Montana), žena ne sme da pleše na stolu u salunu ili baru ukoliko na sebi nema bar 500g odeće.

  U Liberti Korneru (Nju Dzersi), zabranjeno je da ljubavnici zatrube dok vode ljubav u parkiranim kolima.

  U Karlsbadu (Nju Meksiko), zabranjeno je da parovi vode ljubav u parkiranom vozilu za vreme pauze za ručak na poslu, osim ako na prozorima kola imaju navučene zastore.

  U Termontonu (Juta), ženama je zabranjeno da vode ljubav sa muškarcima dok se voze bolničkim kolima. Ako uhvate ženu kako to radi, bice optužena za sexualno zlostavljanje, i njeno ime biće objavljeno u lokalnim novinama. Ništa od ovoga ne vazi za muškarce.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Komentari & 0 Trekbekovi od "AMERIČKI PROPISI O SEKSU"

  :))))))))sta reci?:))))

  Autor bubi 30 Avg 2007, 12:51

  kao npr.: ludilooooooooooooooooooo!
  lele, ne mogu da verujem....
  i tako taj rad?

  Autor hyperblogger 30 Avg 2007, 12:53

  ovo je bila replika:)))
  izvinjavam se, jel moze ovako..."sta reci?"....:))))

  Autor bubi 30 Avg 2007, 13:06

  hihi, moze, ako ispred ubacis i jedno> mislim, ono... s'a reci...haos....

  Autor hyperblogger 30 Avg 2007, 13:10

  Ja sam pročitao par zakonskih odredbi i ne mogu više... Šta da im radim kad su debili. Pitam se, šta bi Frojd rekao na ovakve zakone?

  Autor cartoon 30 Avg 2007, 14:08

  pa ti si zaboravio da su prvi naseljenici bili puritanci... hehe, zato su tako i caknuti ti zakoni....

  Autor hyperblogger 01 Sep 2007, 20:48

  hahahaha LOOOL. Najvise mi se svidja ovaj u Minesoti za lukac. Kako ql!
  I ovo za padobran subota posle podne.. hahahaha...joooj bwe kako je ludo :)))
  ovo stvarno vazi?

  Autor tale 04 Sep 2007, 02:20

  pa, znas kako tale, te zakone niko vise ne primenjuje, jer se precutno smatraju zastarelim...ali, posto nisu proglaseni nevazecim - mozes da podneses tuzbu i da dobijes spor, jer tako stoji u zakonu.

  Autor hyperblogger 04 Sep 2007, 11:48

  evo jednog linka pa uzivajte:
  http://www.stuxgallery.com/site/www/artist_gallery/27

  Autor eleonora 22 Jun 2011, 15:02

  enjoy this gallery:
  http://www.stuxgallery.com/site/www/artist_gallery/27

  Autor eleonora 22 Jun 2011, 15:03
Dodaj komentar

Zapamti me