SMRT IMA ČUDAN SMISAO ZA HUMOR

Autor hyperblogger | 6 Sep, 2007

   

  Pod snažnim naletom vetra, automobil 45-godišnjeg Vitorio Luisa upao je u reku blizu Napulja (Italija), 1983. godine. Vitorio je nekako uspeo da polomi prozor, izvuče se iz kola i dopliva do obale - gde je drvo palo na njega i ubilo ga.


  Majk Stjuart (31), iz Dalasa je 1983. godine snimao dokumentarni film o opasnostima niskih mostova, kada je kamion na kome je stajao prošao bas ispod jednog od mnogih niskih mostova u tom kraju. Majk je umro od posledica udara glave o most.

  Walter Halas, 26-ogodisnji prodavac iz Lidsa (Engleska), toliko se plasio zubara, da je zamolio druga da mu izleči zubobolju tako sto ce da ga udari u vilicu. Ovaj je to uradio i to toliko jako da je Halas pao na pod, udario glavu i umro od frakture lobanje.

  Dzordž Švarc, vlasnik fabrike iz Providensa (SAD), neverovatnom srećom je izbegao smrt, kada je njegova fabrika eksplodirala 1983. godine. Celo postrojenje je sravnjeno sa zemljom, osim jednog jedinog zida koji je i dalje stajao. Nakon sto je izlečio manje povrede, Švarc se vratio do ruševina, pokusavajuci da nađe ostatke fabričkih dokumenata. Dok ih je tražio, taj jedini preostali zid se srusio na njega i ubio ga na mestu.

  U depresiji jer ne može da nađe posao, 42-godišnji Romolo Ribola, iz mesta blizu Pize (Italija), 1981. godine seo je u kuhinju, uzeo pištolj i zapretio da će da se ubije. Njegova žena je sve vreme s njim razgovarala i molila ga da to ne čini. Nakon sat i po ubedjivanja, Ribola je zajecao, bacio pištolj i potrčao ženi u zagrljaj. Pištolj je pao na pod, opalio i ubio Romolovu ženu.

  Gospođa Karson iz Lejk Kusaka, N.Y. je 1983. god. proglašena mrtvom od srčane bolesti. Dok su ožalošćeni stajali pored kovčega sa Karsonovom, ona je iznenada ustala. Videvši to, njena ćerka je na mestu pala mrtva.

  Nakon lakšeg sudara u Njujorku 1977. godine, izvesni covek je, gotovo neozleđen, završio na betonu. Ipak, ostao je da leži nakon što mu je jedan od očevidaca sugerisao da se pretvara da je povređen, kako bi dobio vise novca od osiguranja. Dok je tako ležao na ulici, auto koji ga je udario (a na koji niko nije pazio), ispao je iz brzine, prešao preko njega i ubio ga.

  Dok su kaliforniski vatrogasci rasčišćavali zgarište, nastalo nakon velikog požara, nasli su mrtvog coveka u kompletnoj ronilačkoj opremi. U početku, bili su zbunjeni otkud ronilac u sred požara, ali im je kasnije sinulo, kad su ustanovili da je tip umro od pada sa velike visine a ne od vatre. Izgleda da je jadnik ronio blizu kaliforniske obale kad ga je pokupio vatrogasni avion (koji se puni sa otvorenih vodenih povrsina) i kasnije izbacio iznad područija zahvaćenog požarom.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "SMRT IMA ČUDAN SMISAO ZA HUMOR"

  Pa kad dodje smrt dodje po svoje nema tu mnogo cenjakanja.

  Autor shadow 08 Sep 2007, 15:01

  ili sto bi nasi stari rekli: nema smrti bez sudnjega dana.

  Autor megatrender 08 Sep 2007, 15:09
Dodaj komentar

Zapamti me